ENAMORATS DE TORALLOLA...

El cel de Torallola

    

Aquestes fotografies adjuntades a continuació són en especial per a totes aquelles persones enyorades de Torallola, sobretot per algunes que sabem que els hi encantaria poder veure aquest cel tant especial en directe!

 

I si encara queda algú que es pregunta com és que visc aquí, li diré que: Aquest meravellós espectacle de la naturalesa no té res d'envejar al cine o al teatre! L'únic que té i que encara ho fa més fantàstic, és que aquests moments no es tornen a repetir, mai veurem dos postes de sol o dos núvols iguals! D'aquí vé suposo aquesta insaciable necessitat de inmmortalitzar aquests moments amb la fotografia...

 

Un tastet...

 http://torallola.blogspot.es/img/cels.jpg    

Comentarios

Hola Nuri i Marçal, ara que ja estic millor, perqué inclus he estat de urgencies al hospital , ja puc enviar el meu comentari, xules les fotos antigues i que jove era jo!i la Marisol que petita.Que os diré de Torallola, tots saben com ens estimemen aquest poblet,del que tinc les moves arrels molt directes.Maquissimes les postes de sol,que recordó molt personalment Que bé os ho passeu amb aquestes comilones amb els Holandesos,millor aprofite-ho. Felicitats pel teu 2º premi Nuri,fes-ne mes de fotos m´agradan molt Un petó molt fort pels dos.

"...Mai el cel és tan impressionant bell i transparent com a l’hivern... Les panoràmiques que es gaudeixen són simplement meravelloses...El cel i la terra semblen coincidir en una línia perfecte, gairebé dura. L’aire és tan net i sembla existir un buit atmosfèric tan gran en aquests paisatges, que si fos possible reproduir-los fidelment en un quadre es perdria tota noció de distància." Cunningham

Bon dia Núria: Records des de l\'escola de Mataró.La teva tieta sempre ens està pressionant per tal com t\'enviem mails i mirem les fotos. I, per una vegada tot s\'ha de dir, tenia raó, les fotos són per no perdre-se-les. molts records i fins aviat. Jordi

cuando algun dia marchemos de aqui tendré algo más para recordaros.Un beso muy fuerte.

Ei, què tal!! Home jo puc dir que in situ encara si està millor en aquest poblet.!! Per cert que jo en les meves fotos tinc molt present torallola! www.flickr.com/photos/gerardagudo Molts records des de Mataró!

Una vegada un alpinista ens va fer una dedicatoria molt especial i que va perfecte amb aquestes imatges i el sentiment de desprenen: "no és més, el que més alt arriba, si no el que més intensament sent". Felicitats i els padrins estem molt contents que us sentiu tant bé en aquest indret. Una abraçada. Waka i Rosa María.

Ei pedorris, que macu, com us ho heu currat!!! tant a la meri com a mi ens ha agradat molt, a veure si ens animem com la Laia i també ens apropem un dia, molts records des del Masnou. Xavi i Meri

Hola noiets! Quina canya de fotos!!! Això a la ciutat costa de veure, no ens enganyem. Bueno, jo soc una de les que encara no us ha vingut a veure però aneu fent lloc perquè això s\'ha d\'acabar :-) Molts petunets també des de Masnou.

Nens que xulo, ja se que hem dit de pujar milers de cops, ara que ja estic millor i fa mes bon temps segur que farem una visita, i mes despres de tot el que hem vist... molts petonets des del Masnou!!!

hola a tothom! arrel de tot això que ens heu ensenyat i que tant ens ha emocionat... volem ampliar el número d\'habitants del poble..és a dir...fins a 16 exactament. Això signfica que a partir de juliol la família vinardell serrasolsas (miquel, montserrat i pol (i gossos)) es traslladarà a l\'àtic de casa canut. Esperem ser-hi ben rebuts (esperem que l\'acabament de les obres vagi a càrreg d\'en Jp.Maria Agulló, jeje). pd:estigueu tranquils... k a la marona li agrada la platja... (i perk no diro...amitmb)

Añadir un Comentario: