ENAMORATS DE TORALLOLA...

Dinars anuals!

Aquest diumenge ha estat el tercer any que els de Casa el Felip, ens conviden a dinar a casa seva i podem gaudir d'uns plats exquisits! Personalment, penso que aquest dia, que ja s'està convertint amb una tradicció (pobres holandesos, esperem que no augmenti massa la població..) és molt positiu per a nostre poble. És pràcticament l'únic dia de l'any que ens podem reunir tots d'una manera informal i fer una mica de poble tot recordant anècdotes...

Aprofito aquest espai, per agraïr-los un cop més a la Greta i al Thijs la feinada que els hi donem i dir-los que ens agrada molt aquesta trobada!

 

Any 2005, primer dinar: DINAR TAILANDÈS! Ens van preparar un plat combinat deliciós, acompanyat d'arròs, verdures, pollastre i destacar una salsa de tomàquet picantíssima!

 

http://torallola.blogspot.es/img/dinartailandes.jpg 

 

Any 2006, segon dinar: DINAR HOLANDÈS! Recordo un pica pica acompanyat d'escuradents amb banderetes holandeses! Un caldo de verdures exquisit, i un tastet de diferents plats... Personalment, em van encantar unes mandonguilles gegants estofades (gehaktbals)...

 

http://torallola.blogspot.es/img/dinarholandes.jpg 

 

 

Any 2007, tercer dinar: DINAR MEXICÀ! No hi ha faltat detall! Música mexicana, Coronitas, Margarita, guacamole, burritos, nachos amb formatge, chile, salsa picant... Boníssim!

 

http://torallola.blogspot.es/img/dinarmexica.jpg 

 

 

Amb quin menjar ens sorpendran l'any que vé?!

Comentarios

tot molt lloable i estupendo, i els holandessos d\'allo mes bè , com sempre tan simpatics , atens i amants del poble . Felicitats, que no decaiga la ilusión y nucho menos el buen clima-ánimos. ------- Miraría de venir si me entero -- cuando se haga el PA ( de cal corneli ) i el TOMAQUET( del millor dels horts de torallola ). -sóc molt llepafils i clàssic en el memjar ( raro) !!!! BESOTES I MUCHOS RECUERDOS a todos.

Añadir un Comentario: