ENAMORATS DE TORALLOLA...

Gegants

  

No sabem exactament què és, però aquí us adjunto unes fotos d'algunes hortalisses i animals que es crien a Torallola i que adquireixen una mida desproporcionadament gran... serà l'aigua?!

 

El carbassó que porta el Pau, la coliflor i les patates són de l'hort de Casa Canut; els tomàquets i el conill són del Mero i la resta d'animals són del poble.

 

Al fer les fotos també vam pesar les hortalisses, però no recordo exactament el pes, però les quatre passaven del quilo!!

 

Faltaria la foto de certa de planta que s'ha arrencat fa poc dels voltants de l'hort de Canut, no la posem... perquè no es pot...però era tan espectacular que algún curiós s'hi havia acostat per emportar-se'n alguna branqueta...

 

(Esperem que tot el que es cria a Casa Canut no tingui aquest tamany, almenys abans de néixer...)

 

 

 

http://torallola.blogspot.es/img/Gegants.jpg

Comentarios

NUri , Marcel , moltes felicitats per el naixament d\'en guillem. a veure si el puc coneixer aquest cap de setmana .a la JAna tambe l\'hi agradaria sortir amb aquesta pagina de torallola , a veure si hu podem s olventar .rebeu una forta abracada i un peto .fins el disapte¡¡¡¡¡¡¡¡...records al mero , de la Jana i INMA .

Sí, perquè si no jo em sé d\'una que se li posarà una panxa... Per cert, encara no us havia felicitat!!!!!

Añadir un Comentario: