ENAMORATS DE TORALLOLA...

Nevadeta

El 2008 va arribar a Torallola acompanyat d'una petita nevadeta! Els primers flocs de neu de l'any i de l'hivern van ser molt ben acollits per tothom, no només per el paisatge de postal que ens va deixar, sinó perquè feia moltes setmanes que no veiem caure res del cel! L'aigua sempre es ben rebuda!

Adjuntem fotos del dia 3 de Gener de Torallola i voltants. Les dues últimes fotos, encara que no ho semblin són fetes al Pantà de St.Antoni... Veureu que en comptes de un pantà, sembla un rierol...

 

Bé, de part dels Torallolins i Torallolines, FELIÇ 2008  A TOTHOM!

 

http://torallola.blogspot.es/img/Nevadetagen08.jpg 

Comentarios

MOLT MACA AQUESTA PÀGINA. CADA POBLE N\'HAURIA DE TENIR UNA. FELICITATS!!

Imatges molt ben logrades com sempre ( Guri Guri ) , jo tambè , ja saps que m\'encanta tot aixó. Anims i endevant wapa. Per cert al Sr. Felix López ( del comentari anterior ) , el conec i el puc considerar un colega i amic-- records i ja lo faré saber, que tard ,però he llegit el seu missatge. Si el puc ajudar, ja li fare saber. D\'entrada , si POT QUE VEGI L\'EXPOSICIÓ FOTOGRAFICA DEL LOCAL SOC SOCIAL. pot ser un bon començament. Uns petons i abraços a TOTS.

felicitats i enhorabona. avui he entrat per primer cop en aquesta pàgina i m\'ha agradat molt. des d\'ara mateix en seré un fidel espectador i si cal col·laborador a distància, des de la estimada pobla de segur.

Molt bonica aquesta pagina monografica d\'un poble. Estic fen un treball sobre els components del municipi de Conca de Dalt, amb una base una mica historica i sobretot filatelica, ja que sóc filatelic i estic molt sovint a Pobla y pont de Claverol. Trobo molt poca cosa, us he agafat un parell d\'imatges del poble. Si teniu alguna dada més d\'interes historica...personatges.... o filatelica (cartes o postals enviades desde el poble), interesaria una imatge a fin de ilustrar ho. Agreiria quansevol indicació. Gracies per tot...ja os faré arribar el estudi vial email, perque fins l\'agost no tornaré a pujar a la zona.....jo visc a la provincia de Girona. salutacions Felix Lopez

Añadir un Comentario: