ENAMORATS DE TORALLOLA...

Neu

Ahir ens vam llevar amb el paisatge ben blanc, va estar nevant tota la nit i va quedar el poble com una estampa de Nadal! Algú ben abrigat ho va aprofitar per fer el seu primer ninot de neu...Aquest matí han vingut a tirar una mica de sal a les curves més punyeteres de la carretera... tot arreglat!

Adjuntem unes fotos d'ahir i també una d'aquest matí amb la boira i el sol que volia treure el cap... És increïble els colors, textures, sensacions i olors que va agafant durant tot l'any el mateix paisatge! Ara es respira calma i silenci... Disfrutem-ho...

 

 

http://torallola.blogspot.es/img/Nevada.jpg

Comentarios

Family , estic totalment d\'acord amb els dos anterior comentaris,- tot una passada i formós, llástima del fred que es deu notar si fa aire. El cementiri i la posta de sol - guapisimas també. UNA FORTA ABRAÇADA I A CONTINUAR " DELEITAN-NOS " amb aquestes instantanies per sempre i per tothom. anims i endevant. familia " pop ".

Quina ràbia i jo no ho puc veure! m\'enviareu les fotos??????? Perque no ho fa quan estic aqui dalt? En Marçal i en Guillem molt "Guapos" i la Nuri? Petonets i fins aviat!

Que precióooooooooos!!!!!!!!!!! Són unes fotos fantàstiques!!!!!! No tinc paraules!!! Torallola nevat és encara més macoooo!! El Guillem també està molt gran i molt bufó!! Nuriiiii!!!! La foto del "Palosanto" (en català correcte: Caqui) és supermaca!!!! Un petonet a tothom! Míriam

Añadir un Comentario: