ENAMORATS DE TORALLOLA...

Festa major i Guineus

No tenim gaires fotos de la Festa Major! Si hi ha algú que en tingui alguna, que ens ho digui i la penjarem!  De moment, hi ha aquestes!
Aquest any, la pluja ens va jugar una mala passada i fins a l'últim moment no vam saber que podriem sopar a fora com sempre. El noi del càtering va haver de fer la llangonissa desterrat a un garatge, i ja ho teniem tot montat per sopar dins del Forn... però al final, ens vam animar i entre tots, ho vam tornar a montar tot a fora en 10 minuts! Va valer la pena!  Erem menys gent que altres anys, però tot i així ens ho vam passar molt bé, hi va haver gent molt animada, porrons, globus, disfresses i perruques!

I l'altra part de la fotografia, ja ho podeu veure! Tenim uns visitans molt especials, s'acosten a sopar una parella de guineus que cada dia estan més maques, i és que no n'hi ha per menys, sabem que el Pepito i el Mero els hi guarden cada dia uns "manjars" d'allò més apetitosos... Esperem que no sigui com en conte de Hansel i Gretel i al final la posin a la cassola!


Comentarios

Ja era hora que actualitzesis!!Brutals les fotos,aquestos dies hi ha hagut unes llums precioses.Records als reis de la casa!!!

Nuri que guai la pagina esta molt ben feta.

WEB de Toralla. TORALLA.NET

Añadir un Comentario: